Ventilacija Rekuperator Prana 200G

Rekuperator Prana 200G

PRANA 200G je jedinsteven efikasan sistem ventilacije sa očuvanjem energije osmišljen za upotrebu u stanovima, kućama i hotelskim sobama. Jednostavna i brza ugradnja kao i izuzetno niski troškovi eksploatacije i održavanja čini ga najboljim decentralizovanim sistemom ventilacije.

Высокоэффективная вентиляции PRANA
Высокоэффективная вентиляции PRANA

— PREČNIK RADNOG MODULA — 200mm
— NAČIN UGRADNJE — u zid
(bušenjem otvora prečnika 212mm)
— PROTOK — ubacivanje 135m3/h, izvlačenje 115m3/h
— EFIKASNOST REKUPERATORA — 88%
— POTROŠNJA ELEKTRIČNJE ENERGIJE — od 6W/h — do 36W/h
(sa opcijom mini grejanja +50W/h)
— NIVO BUKE — od 24dB do 36dB
— ENERGETSKI RAZRED — A++
— UPRAVLJANJE — daljinski upravljač
— PREDVIĐENA POVRŠINA — do 60m2

Princip rada rekuperatora je sledeci: iskorisceni vazduh iz prostorije prolazi kroz bakarni izmenjivac i predaje mu svoju toplotnu energiju dok istovremeno u suprotnom smeru prolazi svez spoljasnji vazduh koji preuzima toplotnu energiju sa bakarnog izmenjivaca.
9 brzina rada + tihi noćni režim (26dB) Mogućnost dogrejavanja ulaznog vazduha (grejač 50W) Bakarni razmjenjivać toplote pruža superioran oporavak toplote takođe prorodni čist vazduh bez bakterija, jer je bakar prirodni antiseptik. Brza i čista montaža bez prašine u useljenom domu ( do 2 sata ugradnja).
U osnovi tehnickog resenja ventilacije sa rekuperacijom je bakarni izmenjivac sa neprekidnim procesom razmene toplotne energije sto omogucava dvosmerni rad u okviru jednog sistema. Zahvaljujuči bakarnom razmjenjivaću toplote specifičnoj izgrade – u sobi nivo spoljašnoj buke smanjuje u 8-9 puta. Ventilacija Rekuperator Prana 200C ne propušta buku od saobraćaja i pse, tako da vi čete mirno spavati i u jutru. Ima zaštitu od insekta. Ventilacija sprecava pojavu niza problema u zatvorenom prostoru.

2 godine garancija = 24 meseci Doživotna servis podrška za proizvod. Sertifikat CE Ima različitih modela za svaki tip zgrade (stan, kuca, kancelarija, kafana, fabrika, crkva, bazeni, spa centri, salone ljepote, ordinacije, fitnes centri, hale za kokoske i za sve gde vama treba ventilaciju. ) Jednostavne servisiranje i čišćenje je garancija dugotrajnog rada sisteme

Ventilacija Rekuperator PRANA 200G je jedinsteven efikasan sistem ventilacije sa očuvanjem energije osmišljen za upotrebu u stanovima, kućama i hotelskim sobama. Jednostavna i brza ugradnja kao i izuzetno niski troškovi eksploatacije i održavanja čini ga najboljim decentralizovanim sistemom ventilacije.